Ιστορία

Η A-PMC Hellas ιδρύθηκε το 2017 από στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Συνδυάζοντας λοιπόν την μεγάλη πείρα τους στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών Υπηρεσιών,  σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, έχουν όραμα να δουν την A-PMC Ηellas πρωτοπόρο στον τομέα των Εταιρειών Συμβουλευτικών Εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, όσο και στο εξωτερικό. Το όραμα αυτό θα επιτευχθεί, μέσα από την συνεχή και συνολική προσπάθεια, τόσο του έμπειρου και άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρείας, όσο και των συνεργατών της.

Σκοπός

Η A-PMC Ηellas δημιουργήθηκε (σαν συνέχεια της μητρικής εταιρείας A-PMC P. Ltd με έδρα τη Βουλγαρία), με στόχο την εύρεση των καλύτερων λύσεων στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων αυτών στην Ελλάδα. Ο στόχος μας παραμένει η βασική αρχή της εταιρείας μας και όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται σκληρά για την επίτευξη αυτού του σκοπού. 

Για εμάς, τόσο ο εργαζόμενος, όσο και ο εργοδότης αυτού, είναι οι άνθρωποι που βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Η αποστολή μας δεν εκπληρώνεται με το πέρας μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά συνεχίζεται και κατά την διάρκεια αυτής της σχέσης, καθώς είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους και ενδιαφερόμαστε για την πορεία της συνεργασίας τους. Η παροχή της καλύτερης δυνατής λύσης σε συνδυασμό με τις  ανθρώπινες σχέσεις, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο χτίσθηκε η φιλοσοφία μας.

Περιγραφή

Η Εταιρεία μας διαθέτει συνεργάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια και επεκτείνεται με αντίστοιχες εταιρείες και στο εξωτερικό. Με οδηγό την μεγάλη μας εμπειρία στον χώρο είμαστε πλέον παρόντες σε Βουλγαρία, Ελλάδα  και σύντομα σε άλλες χώρες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε, μας κάνει να ξεχωρίζουμε και μας φέρνει συνεχώς σε ανοδική πορεία, την ώρα που όλο και περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται, γιατί τους ανταμείβουμε με άμεσες και αξιόπιστες λύσεις για τις εργασιακές τους ανάγκες.